15.2.09

15

Med hans uteblivna ord vet jag nu att väntan på honom inte är någonting värt, att jag nu alltså får lägga honom bakom mig. Det kommer ta tid, men tiden började ju för nästan två veckor sedan så det ska nog gå ändå. Jag är mest sur.
Med detta säger jag även hejdå i en vecka för om två och en halv timme ska jag ta bussen till Skavsta och sedan bo hos en vilt främmande familj i Italien. Läskigt. Nu ska jag ge mig själv ungefär en timmes sömn! Jippie

6 kommentarer:

Alicia sa...

Du kommer sakta men säkert känna att det finns så mycket annat skoj än han. Sen kommer du nog glömma bort honom lite smått, kanske tänka på han lite då och då. Mest känner man tillslut, "whatever, jag hittar någon annan".
jag kände så som du gjorde förut. nu är det hejsvejs liksom.
ha det gött i italia, ciao!

josefin sa...

Åh! Läskigt, och roligt!
Mysig blogg du har!

Anonym sa...

kära vän. kärleken finns runt hörnet. det brukar jag tänka. och att det finns en för alla! det tänker jag om kärlek. ger både tröst och hopp!

och du är väldigt häftig tycker jag!

adina sa...

söta du. det känns säkert jobbigt nu men det blir bättre med tiden. det är klart att det tar tid att komma över någon, en kille, nån som dött, en vän som försvunnit eller vad som helst. men när man väl tagit sig tid att komma över denna människa så känner man sig mycket friare och kan börja leva på riktigt igen. och det är ju tur för dig att du ska åka bort i en vecka så du får uppleva lite annat. låter läskigt men väldigt kul! kommer sakna dig. pussar. i mängder. verkligen mängder.

kajsa sa...

Ha det bra hos familjen i Italien!

oliver sa...

fly, du är värd bättre.