30.12.08

30


Januari
Jag var mest tråkig. Men jag var lite konfirmandassistent & gick på några spelningar. Köpte Emmabodabiljett & var i Stockholm. Var tydligen mycket på gården.


Februari
Var tydligen mycket på gården nu också & kollade även på Musik Direkt-uttagningarna. Jag startade ett band med fyra vänner vilket var det bästa val jag gjort i hela mitt liv. Vi hann även bli av med en medlem innan månadens slut.


Mars
Gick på spelningar. Fick en ny basist som inte heller blev särskilt långvarig och vi hann även spela in en låt. Började sätta fart på mitt sociala liv och åkte till Finnåker på konfirmationsläger. Inte kul. Blev nog även lite kär denna månad.


April
Fortfarande spelningar och gården som dominerade min lediga tid. Såg bland annat Timo Räisänen när han besökte staden. Vi beslutade oss för att bli stammisar på Café Stugan för att några andra speciella människor visade sig vara det.


Maj
Var på läger i Rättvik. Sommaren kom äntligen. Vi hade våran första spelning och vi var i extas efteråt. Vi hade våran andra spelning redan veckan efter och jag skäms fortfarande av speciella skäl. Spelningar och picknickar, mycket umgänge liksom. Fortfarande kär. Utan resultat. Jag vågade knappt säga hej till honom när jag såg honom för jag var rädd för att det skulle bli pipigt eller krassligt eller vad som helst.


Juni
Många utomhuseftermiddagar och kvällar. Jag och tre vänner åkte även och jobbade på stiftsgården i Rättvik och badade när det blixtrade. Jag slutade nian och det var nog något av det bästa jag gjort. Vi var fett med party under stadens "festival" och jag fick omfamna han jag var kär i. Flera gånger under samma kväll. Men han gillade ju inte mig på samma sätt såklart. Jag jobbade på ett dagkollo då jag fick plocka blommor och baka.


Juli
Mycket sol och bad och sena kvällar. Vi åkte till en ö och skrämde slag i överklassbåtmänniskor med vårat festande. Det gillade vi. Jag åkte till Paris och blev frälst och ville inte lämna staden efter en vecka och jag vill fortfarande tillbaka. Jag är verkligen kär i Paris. Var även i Göteborg vilket också är en stad jag tycker mycket om.


Augusti
Jag var på Emmabodafestivalen med en massa vänner och bekanta. Det var en mycket rolig tid i mitt liv. Var på Way out west och bodde hos en fin vän som jag träffar på tok för sällan. Vi fixade en egen replokal i rummet bredvid keyboardistens garage och vi festade även till det i parken. Jag började ettan.


September
Jag fyllde sexton, riktigt gammal. Var på estetfest vilket var mycket trevligt och galet och det var nog denna kväll som jag började bli intresserad av den person jag gillar idag. Umgicks mycket med folk. Vi hade våran första stora spelning och det var under väldigt dåliga förutsättningar. Vi var inte glada efteråt.


Oktober
Vi beslutade oss för att sparka våran keyboardist och vi fick då ingen bra relation till henne längre vilket var ganska förståeligt. Våran tillfälliga basist försvann även hon men henne ersatte vi med en mycket trevlig och bra en. Många slappa filmkvällar. Jag kunde inte sluta tänka på killen som jag aldrig vågade prata med.


November
Gick på esteternas föreställningar och där fanns ju även Han. Saker han gjorde, blickar vi utbytte fick mig att tro att han kanske tyckte om mig litegrann trots allt och jag tror nog fortfarande det. Jag vågade äntligen säga hej till honom också. Vi spelade på Nordiska gårdsbandsfestivalen, våran bästa spelning! Fortfarande spelningar som dominerar and lovin' it.


December
Mest umgänge med de nya vännerna i klassen, några spelningar, mycket rep, fika och kärlek som övertog/övertar hjärna och hjärta. Han började prata med mig. Jag har nog aldrig varit så glad. Jag hade hoppats på att jag skulle ha kommit längre inom denna del av mitt liv men det är nog meningen att det ska vara som det är. Jag vet ju iallafall att han inte ogillar mig... Vem vet vad nästa år har att erbjuda på den fronten?

Detta har varit ett underbart år fullt med nya saker, vänner och upplevelser. Hoppas att avslutet blir bra och att nästa år blir MINST lika bra!

3 kommentarer:

sara sa...

jag måste hålla med om att bandet var det bsta som har hänt!!!! LMP <3<3 och jag tycker fortfarande synd om överklassbåtmänniskorna

amanda sa...

¨det låter underbart!

Anonym sa...

oh, ha ett uderbart gott nytt år kära du. och lycka till med din Han. kram.